onsdag den 10. november 2010

De første par dage med Laura

Laura vokser - og bliver mere og mere fræk!


Den lille tøs har næsten fanget hvad baljen går ud på 
- hun søger den selv.


Lidt billeder fra vores skovtur i lækkert efterårsvejr den 7. November

Find tøserne i buskadset :)

Mit absolutte favoritbillede fra turen. Hun er da for kær....

Lidt udstillingsposeren måske??

Og hende her, prinsessen, må vi ikke glemme. 
Smuk, endda selvom hun er smurt ind i præstelus.


Renlighedstræningen er godt igang, dygtig Laura.

Mandag havde vi besøg af min veninde som selv har tre hunde, 
de var dog ikke med.  Der blev nusset hvalp til den helt store guldmedalje, 
og Becca nød også godt af opmærksomheden.


Tirsdag kom endnu en veninde forbi et par timer. Og om aftenen går Becca jo til lydighed hos Paul i Sydkystens Hundeskole. Allerede sidste gang lovede jeg at tage hvalpen med, så de andre på holdet kunne se den lille skønhed, og som sagt så gjort. Det er jo Beccas hold, så Laura futtede bare rundt i ridehallen og så de andre hunde (og mennesker) an. Paul havde taget en fint bur med til hende, men for at hun kunne holde varmen lod vi hende altså gå rundt på egen hånd.
Hun var lidt kry de første par minutter, men efterhånden tøede hun op og fik udforsket hele ridehallen, charmeret sig ind hos Amanda (Anitas datter) og de fleste andre på holdet. Til sidst blev hun endda så fræk, at Becca måtte skælde hende ud, for hun forstyrrede Becca midt i en fremsendelse til feltet. Ja, ja, sådan er det at have hvalp på slæb, og vi tog os da også bare den tid tingene tog.

Til sidst var det lille Lauras tur til at præstere, så vi trænede target og fik nogle gode råd. Til sidst fattede hun den faktisk og gik selv hen og stillede forpoterne på den. Dygtig hvalp. Efter 2 timers hård socialisering gik hun også helt død på skødet af mig, og jeg nænnede næsten ikke at vække hende da vi skulle ud af Pauls bil og ind i toget, men hjem skulle vi jo :)

Hjemme gik hun direkte i seng, mæt på oplevelser!

I dag står den for mit vedkommende på lektier i samfundsfag mens den lille sover efter en lang skovtur. Senere skal hun med op på Katedralskolen og hente min veninde. Man kan da sige hun møder en masse forskellige mennesker. :)

Når vi ikke går ture, og hun ikke sover, bliver der også tid til lidt træning. Både inde og ude foran opgangen. Vi træner bl.a. indkald, target, elefant (baljeøvelsen), sit og dæk. Dæk er hun meget imod - for det gider hun bare ikke! Men hun er også kun lige flyttet ind, så alle ting til sin tid.

I morgen skal vi besøge Nanna (med Alfa og Sydney), der kommer sikkert et lille blogindlæg med billeder fra dagen :o) Som i kan høre har jeg nok at se til, så hvor er det dog godt jeg har ferie!

1 kommentar:

  1. Hehe, jeps, billeder skal tages imorgen. Jeg lader batteri op og glæder mig til det :o)

    SvarSlet