torsdag den 21. juli 2011

Ferie, træning og Sheltiedagen :)

Kæresten og jeg (og ja sådan set også Becca), står midt i en flytning fra vores 36 kvm lejlighed, til en noget større 3-værelses så tiden er knap foran computeren og dermed også bloggen.

Vi har dog alligevel haft masser af tid til at opleve lidt af hvert og det skal da lige opremses :)

Først og fremmest har vi været i nordjylland hos min svigerfar i halvanden uges tid. Super hyggeligt, men en anelse koldt. Becca var med og hun nød pladsen i fulde drag, selvom hun lige brugte et par dage på at acceptere Chili (svigerfars 2 år gamle schæfertæve). De endte faktisk med at blive vældig gode legekammerater.

Efterfølgende var vi en lille uges tid i Marielyst med min familie, og sikken en gensynsglæde der lyste ud af både Becca og Chico da vi ankom dernede. Vi fik badet, vind-surfet, shoppet, hygget og hvad der ellers hører sig til. Hundene nød den meget store have (skal vi sige park med egen sø?) og tiden gik især med at vride hovedet af led i håb om at kunne følge de små egern i træerne. Becca prøvede sågar at kravle lodret op i et grantræ, men hun kom heldigvis på bedre tanker ;)

Hjemme igen stod den på pakning og en lille smule LP3 træning. Min store tøs er jo nået op i den klasse nu, og hvis jeg troede klasse 1 og 2 var nervepirrende så er klasse 3 endnu værre! Jeg lider simpelthen af prøvenerver så jeg næsten overvejer at melde fra i sidste øjeblik. De skærpede krav og svære øvelser i klasse 3 gør absolut ikke situationen bedre.

Afsted kom vi dog til Helsingør. Vil starte med at rose Kirsten og Gert for endnu et super fantastisk arrangement. Dagen for mit vedkommende var en anelse lang, da Becca var på 21. dagen af sin løbetid og derfor skulle op som rosinen i pølseenden. Det var ventetiden værd! Becca leverede sin bedste præstation til dags dato i klasse 3. Hun fik point i alle øvelser undtagen fremsendingen som jeg på forhånd vidste kunne blive et problem. På dagen fik kun 2 hunde point i fremsendingen. I flytteriet er dommersedlen dog pakket ned, så i må vente med de specifikke point, men vi endte på 209 og en 2. præmie. Til sammenligning fik vi 187 i forrige LP3.

Jeg var meget, meget tilfreds. Becca var glad og samarbejdsvillig hele prøven igennem, og dét har hele tiden været mit primære fokus.

Nu er jeg næsten ved at glemme at vi under vores ferie modtog en invitation til DM i Rally øvet klasse. Becca er udtaget som den eneste der har fået 100 point til kvalifikationen i dén klasse. Det afholdes i år på Bornholm og vi er allerede tilmeldt! Jeg er ubeskrivelig stolt af min dejlige blå tøs. Som en ekstra udfordring har jeg tilmeldt LP3 dagen efter - når nu vi alligevel er derovre ;) Er desuden også tilmeldt LP3 i Fensmark den 25/9, om jeg skal med i Ølstykke og Køge i November er jeg stadig i tvivl om.

Vores primære fokus lige nu ligger helt klart på at hive en LP3 titel hjem og meget gerne tre af slagsen så jeg kan tillade mig at kalde hende lydighedschampion. Med den udvikling hun viser, og langsomt større og større sikkerhed ved de enkelte øvelser er jeg ikke i tvivl om at målet kan nås - med tålmodighed. Træningen er dog en smule begrænset i forhold til hvad jeg kunne ønske mig. Vi kommer formentlig til at sidde med 2 huslejer et par måneder, desværre på bekostning af min træning hos Sydkystens Hundeskole midlertidigt. Jeg fortsætter dog i Sheltieklubben hos Hanne, hvor jeg jo også er igang som træneraspirant :) Jeg er ikke et sekund i tvivl om hvad jeg helst vil bruge mine weekender på ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar