onsdag den 4. august 2010

Vi har brugt de sidste 5 dage på Rømø i et dejligt feriehus tæt på natur og strand. Becca har også ferie og holder træningsfri i denne uge. Men hun bliver bestemt ikke doven. Hun har gået lange ture hver dag, gerne 2-3 km i alt på en dag og derudover løber hun selv et par km på stranden hvor hun får lov at løbe løs.

På vej ned til stranden sidder hun i sit hundebur, hun har efterhånden lært at der skal ske noget sjovt når hun bliver placeret dér.Hun elsker at være på stranden og det foregår i højt tempo gennem vandpytterne.Og så travlt kan man have når der er drager i luften der skal skræmmes væk....Lige et stemningsbillede af dragerne. Her faldskærmsdrager, der ifølge mig er de sjoveste at flyve med.Min søde kæreste og familiens faldskærm. Den er 3 kvm stor.I går spillede vi minigolf og Becca var med som tilskuer. Jeg blev nummer 4 ud af 5, jeg var godt tilfreds da minigolf aldrig har været min stærke side. Det var hammer varmt så Becca opholdt sig mest i skyggen og kiggede på.Becca til minigolf...Min søde svigerinde sidder og venter på det er hendes tur til at skyde.I aften går turen mod Sjælland igen for Niklas og jeg. Jeg skal være på sygehuset i morgen til undersøgelse af nogle celleforandringer, og når den undersøgelse er overstået skal vi videre i sommerhus med mine forældre.

Når ferien er slut starter jeg op som pædagogmedhjælper på 20 timer om ugen i den integrerede institution jeg indtil videre har været tilkaldevikar i. Det glæder jeg mig rigtig meget til og så glæder jeg mig til at høre fra SOSU Greve ang. om jeg er optaget på mit studie som pædagogisk assistent.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar