onsdag den 27. januar 2010

sne, sne og mere sne.

Ja som overskriften siger det er her masser af sne. Sne på jorden, i luften - overalt. Så hundene fik deres dækkener på inden vi tog afsted på morgentur. I skrivende stund går de stadig rundt i haven og hygger sig, dækkenerne generer dem overhovedet ikke :)

Becca er i løbetid - det har hun været 12 dage nu - så hun er i snor hvergang vi bevæger os uden for den indhegnede have. Det har ikke været så galt med omegnens hanhunde som jeg havde frygtet, så det er jo dejligt. Til gengæld gør hun sig rigtig til overfor Chico, som ikke forstår hendes meget kraftige hentydninger. Når hun for 10. gang stikker rø... i hovedet på ham, lægger han istedet an til leg og Becca's frustration er meget tydelig. Stakkels lille hund.

For at det hele ikke skal gå op i hundene, så har jeg for små 17 dage siden fået to unger efter mit marsvin Baby. Faderen har jeg lånt til parring af Baby's opdrætter. Der er kommet en cremefarvet og en agouti-et-eller-andet :o) Racen er teddy - et dejligt ruhårsmarsvin! Der er ikke noget bedre end 5 små stride børster der sidder og skriger om kap for at få mad først :) De fem består af drengene Krølle og Bølle, mor-Baby og de to unger. De bor ude i legehuset hvor de står i store indendørsbure, så de hygger sig - men det er lidt koldt at sidde derude med dem på den her årstid.

Med hensyn til mit sygdomsforløb (er på antidepressive piller - også kaldet lykkepiller, mod depression) så bliver det kun meget langsomt bedre. Jeg sover dårligt om natten og kan ikke overskue skolen så klassekammeraterne ser ikke meget til mig for tiden. Mine medicin virker ikke rigtigt, så der sker ikke så meget. Jeg er startet på et forløb på Psykiatrien i Køge, der holder til på det gamle sygehus. Der skal jeg have samtaler med læger og en fast psykolog. Jeg håber det kan hjælpe mig.

At jeg er syg betyder også at det er begrænset hvor meget jeg har fået trænet lydighed med Becca siden December måned, så der er vi nok kommet en hel del bagud. Men sådan er det, hun starter klasse 1 til marts engang, så må vi se hvor langt hun er.

Planerne for træning i forårssæsonen er foreløbigt således.
Chico: Rally-O, sporhold og evt. klasse 2 hos Hanne Hedegaard.
Becca: Rally-O, sporhold, klasse 1 hos Hanne og evt. agility begynderhold.

Jeg satser på at få Chico startet i rally et par gange i år og måske skal jeg starte officiel LP med Becca - det må tiden vise. Så skal der hvertfald arbejdes på min sceneskræk :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar